dimarts, 6 d’agost de 2013

Blondies amb pistatxos

Després de ser mooooolt pesada una bona temporada, el meu marit me va regalar el llibre "Pasteles, pastas, galletas, merengues, tartas i panes" de Caroline Bretherton. El vaig veure a la web de wholekitchen, pàgina que per cert us recomano visiteu si us agrada seguir blocs de gastronomia, i vaig pensar tot d'una que el voliaaaa!!!
És un llibre molt pràctic on hi trobem de tot, explicat de frma senzilla i fàcil, perquè els boges de la rebosteria com jo, poguem fer pràctiques!!!




Amb motiu de diferents esdeveniments que hem tingut aquest cap de setmana, he cuinat dues receptes diferents. Avui us ensenyaréla recepta de blondies amb pistatxos, versió de l'arxiconegut brownie amb xocolata blanca.


Ingredients:
- 300gr de xocolata blanca
- 175gr de mantega
- 300gr de sucre
- 4 ous grans
- 225gr de farina
- 100gr de pistatxos

Primer preescalfem del forn a 200ºC i preparem el motlle que farem servir untant-lo amb mantega. Fonem la xocolata amb la mantega amb el microones vigilant de no cremar-la. És molt més fàcil de cremar que la xoclata negra per això cal estar molt pendent.
Quan la xocolata està fosa i ha refredat, li tirem el sucre i anem mesclant amb la batedora de varilles. Quedarà una mescla espessa i granulosa, no patiu que després quan hi afegim els ous la pasta es tornarà homogènia. Hi afegim els ous un a un sense deixar de batre i al final hi posem la farina i els fruits secs.
El posem al motlle preparat i el col·loquem al forn uns 35 minuts o fins que la capa de damunt està dura al tacte.

Ho servim amb una mica de gelat del nostre gust preferit i ..... mmmmhhhhh!!Boníssim!!