diumenge, 18 de maig del 2014

Bescuit de llet condensada i xocolata




M'encanten els bescuits i sempre que puc en cuino algun. A part de que m'encanta menjar-los, encara que per casa a alguns els faci bolla al coll, no els passi i necessitin banyar-los amb algun líquid..., m'encanta preparar-los perquè no tenen cap complicació i el resultat sempre és satisfactori.
Aquesta setmana com que divendres vaig tenir el matí "lliure" fent de mamà, vaig fer-ne un per a dur a dinar a casa del meu pare.
És molt facilet ja ho veureu perquè només heu de mesclar els ingredients i esperar que es faci al forn.
Apunteu.




Ingredients:

- 4 ous

- 120gr de llet condensada

- 50 de mantega

- 80gr de xocolata negra

- 120gr de farina

- 30gr de xocolata en pols

- 100gr de gotes de xocolata blanca

- 1 sobre de roial


Primer pugem els blancs a punt de neu i reservem. Mesclem els vermells amb la llet condensada i ho batem amb les varilles. Hi afegim la mantega i la xocolata fosa. Ben remenem. Hi afegim la farina i el cacau en pols passats pel sedàs i hi afegim el sobre de roial.

Hi anem tirant els blancs poc a poc fins a obtenir una mescla esponjosa. Hi tirem les gotes de xocolata blanca i ja ho podem posar al motllo untat amb mantega.



Coure a 200ºC durant uns 40 minuts.




Bon profit!


2 comentaris: