dimecres, 2 de juliol del 2014

Xocolata desfeta



He tornat! Amb les festes de Sant Joan enmig i uns dies de vacances no he parat un segon i no he tingut temps per dedicar-me al bloc. Però ara ja la vida torna a la normalitat i rutina...
És típic de les festes menjar ensaïmada menorquina o coca bamba amb xocolata desfeta per mullar.
No sé si avui aquesta recepta hi treu com a massa perquè ja ha passat Sant Joan però un "xocolati cuit" sempre cau bé. Clar que també podem celebrar les festes de Sant Martí! ;)

Apunteu.

Ingredients:
- 250gr de xocolata negra en pastilla
- 1 pot de llet condensada
- 1,5 litres de llet
- 6 cullerades de xocolata en pols
- Mig got d'aigua

Primer hem de posar a escalfar la llet condensada amb la llet normal a fi de que la primera s'integri en el líquid. Hi afegim la xocolata en pastilla i remenem fins que estigui ben fosa.
Apart, hem de mesclar les cullerades de xocolata en pols amb el got d'aigua. Ho afegim a la llet i remenem fins que comenci a tornar espès. Normalment basta amb uns minuts.

Ja tenim la xocolata a punt per mullar la ensaïmada!!


Bon profit!

2 comentaris:

  1. Sempre cau be un xocolati cuit.
    Besades Maria Martí.

    ResponElimina
  2. I taaaant!Llàstima que no en puguem menjar més perquè açò és una bomba ;) .Gràcies per el teu comentari!

    ResponElimina