dimecres, 4 de març de 2015

Coca amb poma


La recepta d'avui és una coca que sempre he vist fer a la meva mare a casa. És molt senzilla però el resultat és molt bo.
Aquesta coca és ràpida de fer ja que emprem pasta de fulls ja preparada per a fer la base. Abans solia fer la crema amb els sobre preparats, però ja sabeu que la crema casolana és molt fàcil de fer...


Anem per la recepta.

Ingredients:

Per a la coca:

- 1 làmina de pasta de full
- 4 pomes petites
- Crema
- 1 pot de melmelada de melicotó o albercoc
 
Per a la crema:
- 4 vermells d'ou
- 80gr de farina de blat
- 75gr de sucre
- 750ml de llet
- llimona
- canyella


Primer hem de preparar la crema per deixar-la refredar i poder emprar-la després. Aquí podeu recordar com es prepara.
Per muntar la coca, primer haurem de pelar i tallar les pomes, deprés anirem col·locant la pasta de fulls a la safata de forn. Seguidament hi posem la crema i la poma col·locada de la manera que més ens agradi.
Hem de deixar coure al forn, preescalfat a uns 190ºC, fins que la poma i la pasta estiguin gairebé cuites. Hi afegim la melmelada damunt i tornem a enfornar uns 5-10 minuts més.

Deixem refredar i ja està a punt per menjar!

Bon profit!